X_FoX_X Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nick: X_FoX_X Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): 8/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: od 5/9 Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: koham pomagac Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/account/create/activation.php?screen_name=graczcomaniak12&activation=8ihzz8ug50f9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Mało zachęcające te podanie, "na odwal" Jestem na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X_FoX_X Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 to jak mam napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, X_FoX_X napisał: to jak mam napisać Tak żeby mogło ludzi zachęcić a nie piszesz znajomość amxx 10/10 to mówisz że umiesz pisać pliki sma i inne pierdoły ? Coś nie chce mi się wierzyć. Tym bardziej że nie wiesz gdzie masz gt Jestem na nie PsYcI-I0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 to jest multi-konto gracz za pierwszym razem nie dostał się na posadę admina to próbuje pod inna nazwa, śmiech na sali PsYcI-I0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi