Lex1$ Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Imię: Julek Nick: Lex1$ ツ Wiek: 17 Doświadczenie: dosyc spore posiadalem admina na wielu serwerach cs go jak i cs 1.6 SteamID: STEAM_0:0:507296364 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Lex1%24 ツ/145.239.237.109:27165/ Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem ponieważ dobrze gra mi sie na serwerze oraz mam dobry kontakt z resztą graczy . Czasami widze osoby z cheatmi i nie ma wtedy zadnego dostępnego admina i myślę ze fajnie bym sie zgrał do waszego zespołu MH only awp Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Lex1$ źle wpisałem nick CEROOO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukakke Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiek+ Doświadczenie + Gt - nie masz przegranych 30h na serwerze A pisałes ze grsles wczesniej to podaj starsze gt z tego serwera Jestesm na nie Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Bukakke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Jesteś z nami jeszcze za krótko. Pograj dłużej i zapraszam z podaniem za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi