GoldNM Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Cześć, dzisiaj zauważyłem problem dotyczący /ks , chodzi dokładniej: Care package - nieda się tego podnieść (pasek w ogóle się nie ładuje i mimo czekania z 15 sekund nie udało mi się jej podnieść Predator missle - nie ma możliwości sterowania nią (leci ciągle prosto) klasy premium: - Snajper, Assasin, Rambo nie mają niewidki podczas kucania którą powinni mieć (sprawdzałem na klasach Premium, Elite , XXL i problem występuje wszędzie) @Bezzi ogarnoł byś kogoś kto może to naprawić ? Edit: Dodałem nowy problem który dzisiaj zaobserwowałem Edytowane 30 Marca 2020 przez GoldNM Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 20 godzin temu, GoldNM napisał: Care package - nieda się tego podnieść (pasek w ogóle się nie ładuje i mimo czekania z 15 sekund nie udało mi się jej podnieść Predator missle - nie ma możliwości sterowania nią (leci ciągle prosto) zrobione 20 godzin temu, GoldNM napisał: Snajper, Assasin, Rambo nie mają niewidki podczas kucania którą powinni mieć (sprawdzałem na klasach Premium, Elite , XXL i problem występuje wszędzie) będę musiał się przyjrzeć GoldNM i Zi3lony dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi