Lightness Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nick: Lightness Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, byłem adminem na JB i ZM. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Dosyć długo gram w 1.6, jakieś 3-4 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Na serwerze jestem dosyć często, a zdarzają się sytuacje w których nie ma admina, więc chciałbym pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Steam/Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lightness/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubY312 Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Ogarnięty, pomocny, często aktywny, Na tak. AgresywnySkauciarz i Lightness dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnySkauciarz Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Kilka razy byłem świadkiem jak pomagał nowym graczom, często jest online, jak dla mnie nadaje się. ^^ Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Na tak +wiek +steam +gt +pomocny często zgłasza na staem i u@ Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zicek Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Na tak, pomocny, ogarnia, wie co się dzieje na serwerze Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 + aktywny +bez problemowy ( nie widziałem by wyzywał itp innych graczy ) tylko ciekawi mnie jak będzie mu szło z rospoznawaniem kto gra na chackach bo niekiedy po 6 rundach admini nie wiedzą czy ktoś ma to wh czy nie (ale to norma niestety) Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProskaTers Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Jestem jak najbardziej na tak + duża aktywność +steam +doświadczenie +wiek Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 @saygon @Maxi King @Zadymkaaa @GetS Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Wszystkie argument przemawiają za tym aby został Adminem tym bardziej teraz gdy graczy jest bardzo dużo. Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Lightness dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi