AleMamFarta Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nick: AleMamFarta Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminuje na serwerze Vister'a na innej sieci , lecz ciągnie mnie tu . Poza tym serwerem byłem adminem z 4 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: gram w cs'a 1.6 od 8 lat , 9 z przerwą Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym poświęcić swój czas na pomaganie w pewnym sensie , nieraz trafiają się toxiki i nieproszeni goście a tego bardzo byśmy nie chcieli Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz ( Kwarantanna) mam całkiem sporo czasu , lecz staram się nie przesadzać i pogrywam z 2 - 4 h zależy od dnia . Kontakt: Steam , Messenger (jesli to konieczne) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AleMamFarta/91.224.117.52:27140/ , wiem że słabo ale to się szybciutko nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Inni przez brak godzinek szansy nie dostali więc Dobij te 30 godzin wtedy rozwinę moją wypowiedź o inne argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Brak godzin daj sie poznac a zmieni zdanie. Na nie jak narazie Edytowane 25 Marca 2020 przez kameleonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Marca 2020 Administrator Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Pograj jeszcze trochę. Aktualnie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Marca 2020 Administrator Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi