Zicek Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: Zicek Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach np pukawka :p Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Konto na tym forum posiadam od 2014 wiec myśle ze jakieś 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bardzo często gram w porach rannych kiedy nie ma adminów, jak dla mnie na serwerze brakuje adminów którzy poświęcają więcej czasu na grę a ja mógłbym być tą osobowa. Jestem miła, kulturalna osobą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: tutaj lub steam bartoszek2661 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Zicek oczekuje na szybkie i pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam Zicek ! edit : HTTP://steamcommunity.com/id/Zicek/ Edytowane 23 Marca 2020 przez Zicek SLEDZIU dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akumo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Nie podałeś Steam_ID, ale często cię widać, jak dla mnie ok Zicek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 jak dla mnie ok . (ale poki co jest juz nas admiow troche) Zicek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLEDZIU Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Mi też pasuje, ponieważ jest dużo adminów ale mało w grze . Zicek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniaczek143 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Jak dla mnie na duży ----------------------- Słabo się nadaje na Admina.. Dlaczego ? Tylko Adminów nie ma zero przestrzegania regulaminu.. Miny w przejsciach , na schodach ... Ks'y odrazu puszcza .. A on chyba powinien świecić przykładem czyż nie ? DANKOX i Zicek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DANKOX Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 @Zicek Moim zdaniem Zicek nadaje się na admina (nie wyzywa innych jest często only i tyle mam nadzieje z zostanie adminem) :-) Zicek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Muszę podanie zamknąć lecz w żadnym wypadku go nie odrzucam. Dopiero zauważyłem ze na serwerze grasz dopiero 6 dni w które nabiles 30h (wielkie brawo). Otworzę podanie za tydzień i jeżeli zapał do gry ci nir przeminie to podanie będzie zaakceptowana Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 26 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Okres próbny 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 26 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi