BosoPrzezSwiat Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Nick: Siara Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 ale kwestia przypomnienia amx bo byłem tu szeryfem kiedyś xd Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: NON STEAM Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Gram w różnych godzinach , często kiedy gram ( noc ) admina brak to ludzie sobie pozwalają za dużo . Byłem już tu kiedyś adminem wiec myślę że sie nadam do pomocy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie ale od 2 do 5 h Kontakt: Facebook / Teamspeak / Gadu gadu ( choć wontpie że ktoś tego jeszcze używa to jest jak nasza klasa hahaha... Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Siara/80.72.40.110:27027/ Edytowane 19 Marca 2020 przez BosoPrzezSwiat .Spr!Nt^^, Mefedr0n, Angel_Of_Dead i 1 inny dodali reakcje 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jestem na tak + amx + byłeś tu adminem + wiek +/- gt - ns + zgłasza na u@ + zna regulamin + bezkonfliktowy Powodzenia BosoPrzezSwiat, Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Jestem na tak + wiek + nie jest konfliktowy + amx + byleś tu administratorem Powodzonka Edytowane 20 Marca 2020 przez Tomq73 Angel_Of_Dead i BosoPrzezSwiat dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Tak +/-gt +wiek -ns +kultura +amxx Powodzenia Zi3lony, Swirusek, BosoPrzezSwiat i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Pewnie, że na tak! + amx + wiek + byłeś tu adminem +/- gt + bezkonfliktowy + zna regulamin + lubiany - ns Życzę powodzenia! Edytowane 21 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead BosoPrzezSwiat, Zi3lony i Swirusek dodali reakcje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 21 Marca 2020 Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Owszem że na TAK. Koledzy wyżej podali już powody. A kolejna sprawa ze adminów nigdy za dużo tak że się przyda Angel_Of_Dead i BosoPrzezSwiat dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Jestem na TAK aktywny zna amx kultura Powodzenia BosoPrzezSwiat i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Marca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Jak utrzymasz taką aktywność przez następne kilka dni to przyjmę Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 1 Kwietnia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi