Woodpecker Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nick: Woodpecker Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę, że wysokie. Zarządzałem jedną siecią (Cs-Re***d.pl - nie istnieje już niestety, ale ktoś z was może mnie stamtąd kojarzyć), a na przestrzeni lat przewijałem się na różnych serwerach jako admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Około 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zwyczajnie nie mam co robić, więc wchodzę sobie pogrywać na serwer, czemu by przy okazji też się mu trochę nie przysłużyć skoro i tak spędzam na nim trochę czasu, a tak pomogę w ciągu dnia. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy ile zechce, kilka godzin dziennie zazwyczaj poświęcam Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Dziobakson/ oraz Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/woodpecker/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 No nie wiem, grasz jakoś od ledwo tygodnia, jakoś Cie nie widuję i nie znam z serwera. Jestem na NIE:P Nie przekonuje mnie totalnie Twoje podanie. 12 godzin temu, Woodpecker napisał: Dlaczego Ty: Zwyczajnie nie mam co robić Żony poszukaj PampasowieC dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Trochę krótko grasz, widziałem na serwie, zwróciłeś moją uwagę dobrą grą (chwilami), bo i tak bocisz ;P Jak będziesz wyrabiał godziny, to będzie ok Pomoc się przyda. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pograj trochę dłużej na serwie daj się lepiej poznać, rzadziej mnie zabijaj i za dwa tygodnie będę na tak. Pozdrawiam bot #1 serwera odd2 czyli ja. Shock_Therapy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Wróciłeś to przerwie i grasz zaledwie tydzień. Samo doświadczenie to za mało. Bezzi i PROSTO. dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi