Risen Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Cześć. Ostatnio zwróciłem uwagę na fakt istnienia takich funkcji administracyjnych jak opiekun TS3, opiekun UBT czy opiekun serwera. W związku z tym, że praktycznie każda sekcja administracyjna posiada swojego opiekuna, wychodzę z propozycją utworzenia funkcji opiekuna moderacji i osadzenia na jej miejscu obecnego SM - @aureox . W założeniach, opiekun moderacji sprawowałby bezpośredni nadzór nad moderatorami (forum) oraz super moderatorem (którego zadania ograniczono by do pełnienia obowiązków moderatora oraz pełnienia funkcji ,,łącznika'' na linii moderator -> opiekun) i zarządzał forum. Jestem przekonany, że pojawią się głosy mówiące, że nie ma takiej potrzeby ponieważ istnieje już funkcja super moderatora, no ale wtedy zadajmy sobie pytanie - na co w takim razie chociażby opiekun TS3, skoro jest SM TS3? venividiwandi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 XD Ranga "Opiekun Moderatorów" moim zdaniem zbędna. Super Moderator, czyli obecnie @aureox jest opiekunem moderacji. Nie porównuj moderacji forum do ts'a bo to 2 różne sprawy Jak dla mnie zbędne, niepotrzebne. Risen dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 XD Przecież jest już super moderator, @aureox który się spisuje dobrze, z tego co wiem to ma urlop, nie potrzeba tej rangi. A co do Super moda tsa i opiekuna, to OPIEKUN jest zmienioną rangą z TECHNIKA z tg co pamiętam Na nie Risen i Bene dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risen Napisano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 W pewnym sensie zaspokoiłem swój głód wiedzy. Raczej do zamknięcia. Rekuseq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi