Rafi_wola Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Jak w temacie, do tej pory dalej nie przedstawiono demek na moja wine... A znowu admin byl na serwie.. No coz, postawnoilem udowodnic ze nie potrzebuje zadnych wspomagaczy i nie pozwole robic z siebie jakiegos czitera. Bezzi czy jak Ci tam pisales ze na innym serwie bym mial staty 12:9? zapraszalem Cie zeby Ci pokazac ze jak bardzo sie mylisz i po prostu jestes slaby, banujac czystych gracz. Mam nadzieje ze owa jedna mapka na innym serwie pokaze kto tu sie myli, bo wiem ze rozpisanie demka nie bedzie obiektywne w ich wykonaniu :). Nie promuje serwera na ktorym gralem na filmikach jest to tylko moja linia obronny bo nie zgadzam sie na robienie ze mnie w oczach innych czitera. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSKACZ Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 No ładnie Rafi powiem ci żę mnie przekonałeś piona Rafi_wola dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 11 Marca 2020 Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 (edytowane) @PYSKACZ no bo najbardziej zalezy mu zeby ciebie przekonac xD pozdro wedlug mnie gra czysto to nie jest demko z naszego serwera. po co to pokazujesz tu? yyy Edytowane 11 Marca 2020 przez Shock_Therapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi