$lepY* Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Nick: $lepY* Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore XD byłem adminem na ok 6/7 serwerów więc Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 3/4 lata + przerwa Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Lubię jak jest porządek na serwerze oraz jak gracze są zadowoleni z gry, Lubię ten serwer i no ostatnio sporo cheaterów lata a admina brak a ja jestem bardzo często na serwerze i chcę pomóc w utrzymywaniu porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godziny Kontakt: STEAM/PW/TELE Gdzie wolisz Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%24lepY*/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrystoS Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Jestem na TAK . Miły chłopak, nie przeklina, filantrop, odpowiedni wiek na to stanowisko, śmieszek $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Beast* Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Jak najbardziej popieram, wydaje się być ogarniętym gościem więc zapewne sobie poradzi, dodatkowo często jest na serwerze $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Na tak steam wiek amx $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvasek Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Na tak Ogarnięty Wiek Steam Doświadczenie $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiPo . Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Jestem na tak, potrzeba więcej adminów bo coraz więcej czitów $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 27 Lutego 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl $lepY* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi