BitwaPatryk1_2016 Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Nick: BitwaPatryk1234 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na awp'ie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: Różnie Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198995541871/ Dlaczego Ty: Byłem już adminem i zbanowałem ok. 50 ludzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od poniedziałku do czwartku 2 h a w weekendy 3/4 h Kontakt: Messenge: Patryk Wenta (prof. Skin fortnite) Link do GameTracker'a: bitwapatryk1234 weave i Zi3lony dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 NIE +/- WIEK - amx wątpię że znasz go aż tak dobrze - chwalenie się ile ludzi zbanowales szczerze żałosne... GT mamy sobie sami poszukać? Konto typowo pod podanie... weave dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 NIE -gt (podaj link :)) +wiek +amx (amx: 9 powiem Ci, że nieźle, pluginy będą pisane? :D) -ns Mimo wszystko powodzenia Zi3lony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weave Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) NIE - wiek - amx (wątpie, że znasz na 9) - gt (brak linku, bo aktywność od 5 dni) - konto na forum stworzone pod podanie 3 godziny temu Podanie jak dla mnie złożone dla darmowej klasy Edytowane 23 Lutego 2020 przez weave Zi3lony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$lepY* Napisano 23 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 nie -wiek amx gt NOPE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Na nie Powody powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedziaa Napisano 27 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Na NIE. - Pierwszy raz widzę taki nick ? (nigdy nie widziany na serwerze) - AMX - GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 27 Lutego 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi