SirMajor Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Nick: SirMajor Wiek: Rocznikowo 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy miałem Administatora serwera i sprawdzałem sie bardzo dobrze w tej funkcji Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4/5 lat z przerwami dłuższymi i krótszymi Steam / NonSteam: Niestety NS Dlaczego Ty: Chciałbym Zostać Administratorem owego serwera ponieważ dużo Graczy łamie regulamin a Adminów też nie ma zawsze także mógłbym pomóc w pilnowaniu serwerka, oraz łapaniu cheaterów. Oraz myślę ze wypełnie wszystkie obowiązki Adminstratora serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h Kontakt: Fb Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SirMajor/91.224.117.52:27140 Pozdroo 600 na rejonie Chłopaki CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Lutego 2020 Administrator Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Piszta na PW bo nikt więcej chyba by nie napisał tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi