007. Napisano 20 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Witam Prosto z mostu łapie mnie lag w środku gry i wywala mnie z serwera i przez następne 15 minut nie mogę wejść na serwer. Mam ten sam problem co @Nemezis ad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Lutego 2020 Administrator Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Od kiedy takie coś występuje? Czy występuje pod koniec rundy/na początku? Jaki komunikat jest w konsoli po wyrzuceniu i gdy chcesz się ponownie na niego połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
007. Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 20 minut temu, aquax napisał: Od kiedy takie coś występuje? Czy występuje pod koniec rundy/na początku? Jaki komunikat jest w konsoli po wyrzuceniu i gdy chcesz się ponownie na niego połączyć? Ten problem występuje od początku mojej gry tutaj ale dzisiaj wybuchlem i postanowiłem zrobić temat. Raczej w środku rundy. Failed contact to game server coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Lutego 2020 Administrator Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jak będziesz miał taką sytuację to odpal konsolę, wpisz connect z IP serwera, wklej tutaj w temacie co się pokazało w konsoli i czy udało się wejsc na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi