NeonX Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Nick: NeonXWiek: 15Doświadczenie : 2 lata na różnych sieciach z cs go modemZnajomość AMXX:7/10Staż w CS-sie: 3-4 lataNonSteam , ale z biegiem czasu mogę kupić Dlaczego Ty: Nigdy nie było ze mną problemów, nie uważam się za lepszego na serverze ze jestem adminem, mam jakieś tam poczucie humoru, potrafię zachować zimną krew w stresowych sytuacjach, nie daje się prowokować, wywiazuję się ze swoich obowiązków, znam regulamin i chyba to na tyle.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 4 godzin w tygodniu, A w weekendy od 5-7 na Różnych serverach Kontakt: Instagram, Facebook(nie dla każdego) Messenger, TS3,ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NeonX/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2020 Administrator Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wszyscy się boją wypowiedzieć? Cho na TS3 pogadać CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi