Tomq73 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Nick: Tomq73 Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Około 4 lata Steam / NonSteam: Mam steam (ale nie gram na nim, ponieważ nie wiem dlaczego mam straszne lagi https://steamcommunity.com/id/Tomq73/) Dlaczego Ty: Ponieważ często widze jak ktoś ma jakieś cheaty i inne i chciałbym to zapobiec. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-9 godz Kontakt: gg, forum, steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Tomq73/80.72.40.110:27027/ Apple i Zi3lony dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weave Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jestem na Tak + dużo gra + jest kulturalny i komunikatywny +zgłasza cheatów - steam Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Tak + gt + doświadczenie + wiek + amx + zgłasza na u@ Powodzenia @SadoS @SadoS Edytowane 1 Lutego 2020 przez Zielona 9412 Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 jestem na tak + gt +amxx +kulturka jest +wiek powodzenia mordo Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Jestem na DUŻE TAK + gt + doświadczenie + wiek + amx + zgłasza na u@ Powodzenia Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 2 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Jestem Tak aktywny amx kultura dobry cheater Powodzenia Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Hmmmm stwierdzam iż, jestem na TAK +steam (widziałem jak grałeś na stimku) +gt +kultura +amx Powodzenia Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Lutego 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 zamykam na parę dni jeżeli gt nie będzie w kratkę to przyjmę Zi3lony i Tomq73 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Lutego 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Tomq73 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi