Psycholog banan Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Nick:Ogonowy banan Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nie raz na zombie modzie i innych trybach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Ponieważ siedzę na serwerze wystarczająco tyle i przestrzegam regulaminu ale widzę osoby co go nie przestrzegają i blokują przejścia dają się lub nabijają ap jak nie można dalej przejść . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: próbuje chociaż tą 1 h być na serwerze jak są gracze Kontakt:GG,steam i dc Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Ogonowy banan/80.72.40.110:27020/ Max dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na małe tak chociaż twoje gt jest słabe ale spełniasz większość wymagań +amx +staż +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathendis Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Jestem na TAK + AMX + Wiek + Steam Adminów nie ma więc jak najbardziej jestem na tak sam gram i widzę co się dzieje na serwerze i bez admina to jest koszmar a go widziałem na serwerze ogarnia itp regulamin zna więc jestem jak najbardziej na TAK ! Ps. Botek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 W sumie racja, gdy nie ma admina to jest makabra, a widzę, że starasz się zostać adminem serwera i ogarniasz co do czego. Inni również są na tak, ja od siebie dodam, że podzielam zdanie @Mathendis @kondo co o tym myślisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Widoczny na serwerze jak i forum, ja nie jestem teraz zbyt często dysponowany a jest nas dwóch na ten moment więc przyda się pomoc. Witam w ekipie, po flagi proszę się zgłosić do @FranzMaurer Szczerze liczyłem na Twoje podanie i się doczekałem. ? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez kondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi