SeriouseK Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Witam czytających, jak i Administrację. Mam malutką propozycję odnośnie działu "Typowania Multi-Head' mianowicie, zauważyłem, że nic się tam nie dzieje od ponad roku, więc proponuję Dodanie rangi Typera (Osoba zajmowała by się dodawaniem wątków związanych z typowaniem i zliczaniem punktów na koniec miesiąca) Każdy wie raczej jakby to polegało, jeżeli nie mogę rozpisać się bardziej o tej propozycji na PW. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jestem za. W sumie to zapomnialem o tym typerze calym XD Pozdro SeriouseK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jestem jak najbardziej za. SeriouseK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Jestem za SeriouseK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 jestem za :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 @LOLSON, co myślisz? Moim zdaniem jeżeli będą chętni do prowadzenia czegoś takiego to jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 jestem na tak, przy okazji zróbcie opiekuna typerów tak na serio, raczej robienie kolejnej takiej rangi to kiepski pomysł - po prostu niech chętna osoba się tym zajmie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi