Natsu Dragnel Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Nick: Natsu Dragneel Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem); podam w skali 9/10 to pewne Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 na 10 Staż w CS-sie: no grubo już 8lat Steam / NonSteam:Posiadam steam cs ale uzywam praktycznie non steam csa Dlaczego Ty:"Aby zapewnić porządek" -heh Po prostu mało adminów jest + to świeży serwerek więc chce pomoc jak tylko mogę w rozwoju serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: średnio tak 3/5h zależy jak z szkołą ale te 2h dziennie napewno Kontakt:GG 48964384 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=Natsu+Dragneel To by było na tyle Proszę o szczere Odpowiedzi Dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem na nie z powodu że nikt cie nie zna. Daj się poznać i wtedy złóż podanie. Natsu Dragnel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem na nie. Nikt cię nie zna, Fajnie że składasz podanie itd ale daj się najpierw poznać nabij godziny na serwerze a potem złóż podanie. Natsu Dragnel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Tak jak wyżej. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FranzMaurer Natsu Dragnel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Natsu Dragnel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi