CzarnyOgien Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: CzarnyOgien Wiek: Aktualnie mam 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już na innych serwerach (JB,COD 200). Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ogólny staż to jest 9 lat. Steam / NonSteam: Steam będzie zakupiony przy najlepszej okazji. Dlaczego Ty: Czasami brakuje admina ,jak naprawdę jest potrzebny, zdarzają się sytuację z innymi graczami.Wbijają jakieś ziomki ,którzy nie potrafią się zachować i obrażają.Jestem aktywny ,więc zawsze mogę się przydać i pomóc.Byłem na tej posadzie wiele razy i ogarniam ją.Zaufanie jakieś do mnie już macie ,sporo osób już mnie na serwerze zna.Wymagania mam spełnione i żadnego problemu nie ma.Chcę po prostu kontrolować takie sytuacje z innymi graczami ,żeby nie było na tym serwerze bałaganu.Znajomość amxx ogarniam ,także nie będzie z tym kłopotu w obsłudze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mogę poświęcić 2-4 h bez przerwy ,jak jest forma to wiadomo lepiej gra idzie.Szkoła jest,więc po 10 h nie będę siedział.Gt w najbliższym czasie będzie poprawione ,ferie za tydzień to będę pykał. Kontakt: Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CzarnyOgien/80.72.40.110:27027/ Ps. Ruuda to był przypadek Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Marichuanen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Jestem na tak + wiek + aktywność + kontakt + gt CzarnyOgien dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Tak +gt + wiek + amx Jesteś spoko. Powodzenia CzarnyOgien dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) neutral +wiek +kultura +amx -ns +/-gt PLAYER TIME • MINUTES PLAYED Powodzenia Edytowane 12 Stycznia 2020 przez MARCIN3K Mefedr0n i CzarnyOgien dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Byłbym na tak, ponieważ + wiek +kultura +amxx +/- ns CzarnyOgien dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Kurla , to i ja na tak Powody są pozytywne , nie widzę u ciebie żadnych przeszkód oraz kulturę trzymasz na tak zwanym wysokim poziomie. Pozdrawiam Rudaaaa, MARCIN3K i CzarnyOgien dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedziaa Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak najbardziej na TAK ! + gt + wiek + amx + Aktywność Bezkonfliktowy, kulturalny, można się dogadać, więc ode mnie duuże TAK Powodzonka. CzarnyOgien dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Starasz się o rangę na innym forum, a u nas tego nie tolerujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Stycznia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi