xAdrriano Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar na steam Tematyka: Mortal Kombat Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: czerwono żółte Rozmiar: jak na awatar na steam Napis: xAdrriano Inne uwagi: @meaN może z tego coś robisz >? @meaN to spróbuj z jakoś inną grafiką z Mortal Kombat 11 Edytowane 10 Grudnia 2019 przez xAdrriano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Proszę @xAdrriano @xAdrriano coś wykombinuje ale to już jutro. Dzisiaj mam mało czasu już. @xAdrriano Przepraszam że tak późno ale dopiero co skończyłem pracę. Niestety ciężko będzie coś zrobić z tym obrazem ponieważ ja używam gimpa a w nim gdy skalujesz obraz on traci na jakości. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez meaN xAdrriano i Mefedr0n dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Nie znam sie na napisach , ale moze byc raczej @xAdrriano SzyjKaa, xAdrriano i MARCIN3K dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Tak jakoś wyszło Mefedr0n i xAdrriano dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OEB Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 xAdrriano dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Dziękuję wam wszystkim!!! Temat do zamknięcia @meaN @OEB @MARCIN3K @Kolqu MARCIN3K dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi