LuP3G Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 (edytowane) Cześć, moja propozycja to żeby admin, który jeszcze nie zginą widział czat dla umarłych, ponieważ tam często lecą wyzwiska itp. @aquax Edytowane 5 Grudnia 2019 przez LuP3G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuP3G Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 (edytowane) 5 minut temu, saiken napisał: Czat dla umarłych ? Nie ma takiego czegoś na serwerze, jestem za tym żeby to dodać. Jest coś takiego, że jak żyjesz to nie widzisz tego co piszą ci co zgineli. @saiken jest coś takiego przecież gram na serwerze Edytowane 29 Listopada 2019 przez LuP3G asassin432 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Na 3 maps jak zginiesz to jak chcesz napisać info na czacie to już tego gracze nie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Grudnia 2019 Administrator Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Nie wiem czy takie coś jest możliwe. Jak znajdę plugin to ustawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi