Sevi aka ProBot1 Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Twój nick podczas gry: Sevi aka ProBot Godzina, data zdarzenia: około 17:45 2019-11-18 Mapa: Dust3 STEAM_ID / IP:37.30.20.242 Uzasadnienie: admin Kill_3r_PL dał mi przypadkowego bana bo chciał dać komuś innemu a dał mi adminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 @MARCIN3K @Sevi aka ProBot1 powolutku Panowie Przypadek, nie przypadek w takim wypadku SSy i tak muszę być wstawione Temat i ban wracają tam gdzie ich miejsce i zapraszam z ssami MARCIN3K dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevi aka ProBot1 Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 O to, że nawet jeśli admin zrobi drugiemu adminowi ssy przypadkiem to tak czy tak należy je wstawić żeby uzyskać ub 24 h na wstawienie ssów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevi aka ProBot1 Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 już wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi