Don Grande Kura$ Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Twój nick podczas gry: Don GrandeGodzina, data zdarzenia: 11-15-19 18:21Mapa: CacheSTEAM_ID / IP STEAM_1:1:507319732 Dostałem bana powów wallhack już drugi raz nie wiem za co i znowu to był ten sam admin co poprzednio nie cheatuje ani nie używam żadnych skryptów ani niczego takiego dostałem go od admina Warn1nga już 2 raz za to samo poprzednio tak samo dostałem bana i mi go zdjeli proszę o usuniecie bana i o przeszkolenie administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 (edytowane) Nie dostałeś wtedy UB. Wbiłeś na aktywnym banie za to dostałeś bana, nie ma możliwości, abyś dalej grał @Rekuseq @Max Bugs Do zamknięcia Edytowane 15 Listopada 2019 przez MARCIN3K WaRninG1 i asassin432 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MARCIN3K i WaRninG1 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi