Body. Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry:Roz[O] dawniej Bodeusz Godzina, data zdarzenia: 15:55 Mapa:eldorado STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:152531691' [AMXBans] Your IP: '109.197.189.91' [AMXBans] =============================================== PSYCH0L667 killed Losik wit Uzasadnienie ban za czity płacze kto teraz admina dostaje :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Zapraszam admina @@Flexee do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Według mnie gracz grał na cd hack'u. Link do demka http://www95.zippyshare.com/v/ljgUyMN5/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 powiem krótko obejrzałem demko dla mnie normalna predkość przy tym poziomie co gracz reprezentuje . Po 1 uważasz że ma cdhack dajesz powód bana czitujesz ? gdzie powiązanie tego ? po 2 widać że ogarnia gra na słuch wiec nie ma co powodu mieć do (aim,wh)- które najcześciej są przyczyną bana "czitujesz " po 3 gracz dostaje ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi