elo elo 350 Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Siema, mam problem, kiedy próbuję wejść przez tabelę serwerów na forum na 400, to pokazuje mi się to: Kliknę na znajomego w informacjach jest to samo, reset steam jak i aktualizację robiłem, spójność plików zrobiłem, nawet mi modele usunęło moje Serwer znikł mi z tabeli serwerów, pozdrawiam ariadrin i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Października 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Października 2019 działa elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 12 Października 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi