CukierkowyMario Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 (edytowane) Nick: SHADOW OF THE DAY Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Wzorowe Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Prawie 12 lat / CS:GO p.... 3 lata narazie nie grywam Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciał bym pomóc na serwerze , gdy nie ma admina na nim a przeważnie tak jest , mówię tu o godzinach rannych i nocnych , Znam regulamin - no chyba że się coś w nim zmieniło , chcę chronić serwer przed oszustami - czit ,. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SHADOW OF THE DAY/80.72.43.106:27022/ Edytowane 11 Października 2019 przez Nemezis ad T3@M, A3ro i Malutka dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Jestem na wielkie TAK +steam +wiek +gt + staż Więcej nie trzeba pisać CukierkowyMario i T3@M dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Twoje GT Okres Próbny MAX Gt takie średnie Steam + Czy ja wiem, czy wzrowe doświadczenie Nie zrezygnuj po 2 warnach. Elo CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Na tak + doświadczenie +były admin + często zgłasza na u@ i steam CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +steam +amxx CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Na tak, nie widziałem żeby łamał regulamin, jest bez konfliktowy. Kolejna para rąk do pracy na pewno przyda sie na serwerze CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +steam +amxx + przyda się ktoś do pomocy CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1567 Napisano 13 Października 2019 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Tez na tak. Aktywny na serwerze bezkonfliktowy kulturke tez ma CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasonStatham Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Jestem na Tak wymagane kryteria spełnia. A potrzeba adminów bo nieraz to porażka jak przez kilka godzin nie ma kto serwera ogarnąć . CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Października 2019 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi