Kanron aka Sextasy Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Nick: Kanron Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na naszym wspaniałym COD MOD 400 x2 czas ok. pół roku x2 oraz kilka innych serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że spokojnie 7-8 Staż w CS-sie: Bawię się w tą grę 9 lat Steam / NonSteam: Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198055279821/ Dlaczego Ty: Dlaczego Ja ? hmm . Nie będę sie tutaj rozpisywać jak w poprzednich 2 podaniach Krótko i na temacik , gram po pracy godziny pożno wieczorne , często brakuje np o 2 w nocy adminów gdy pojawiają sie nieciekawe osoby chciałbym wrócić w szeregi jak za starych dobrych czasów Myślę że nikogo nigdy nie zawiodłem a jak zawiodłem to może trzeba dać szanse na nowy start ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Spokojne minimalne 3 h maximum nocka Kontakt:Facebook , Telefon , MSG , STEAM Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kanron/80.72.43.106:27022/ Edytowane 28 Września 2019 przez Kanron aka Sextasy elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 wszystko ok, lecz gt z ostatnich dni nie zachwyca. pograj z nami jeszcze systematycznie przez tydzien, dwa. na ten moment niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 27 Września 2019 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Zdecydowanie za szybko po powrocie to podanko, pograj z tydzień-dwa reguralnie i wtedy złóż podanie. Aktualnie jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2019 WIEM ŻE NA SWOJE PODANIE SIE NIE ODPOWIADA , ale jak juz jesteście na NIE "Młodziaki" to chociaż zacznijcie grać na serwerze , żeby miedzy godziną 22-04.00 grało jak najmniej odpalów a wtedy możemy pogadać frekwencja serwera spada właśnie w tych godzinach pozdrawiam , odezwe się za 1-2 tyg .:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 28 Września 2019 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Jestem na nie gt nie zachwyca. Po za tym kultury trochę brakuję jeżeli już tak się wypowiadasz. Mamy też swoje obowiązki i niektórzy pracują na 3 zmiany dlatego nikogo nie ma o tych właśnie godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Września 2019 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 (edytowane) Jestem na NIE: -coś cię nie kojarzę -gt do porawienia -kłamstwo w podaniu na temat czasu gry dziennie Pograj jeszcze 2 tygodnie i zmienie zdanie Edytowane 28 Września 2019 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Września 2019 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Fajnie, że wracasz, ale nie z takim GT, troszkę kłamiesz w podanku :p Znany i lubiany moze i jesteś (pomimo zepsucia nuke ) Raczej 19 lat w csa XD Za 2 tygodnie wróć i popraw podanko i kulturę, to będę na tak, pozdrawiam Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Jestem na Nie (-)Nie kojarzę cb (-)GT do poprawienia I skoro wiesz że się nie wypowiada w własnym podaniu to po co się wypowiadasz ?(----) (-)kłamstwo i brak kultury Pograj z nami dłużej i złoż podanie za 2 tygodnie minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Zamykam twoje podanie do końca tygodnia, popraw swoje GT. Nie powinno być tak, że spędzasz tylko 2-3dni w tygodniu na serwerze, staraj się to poprawić, a w poniedziałek otworzę twoje podanie ponownie. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi