Te-Tris Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Nick: Te-TrisWiek: 27Doświadczenie (w byciu adminem): Kadencja w innej sieci x lat temu, plus około pół roku tutaj na DD2Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS: Steam od 26.02.2008rSteam / NonSteam: STEAM_0:0:18316303Dlaczego Ty: Z powodów osobistych zrezygnowałem z pełnienia funkcji Admina dość sporo czasu temu, po stabilizacji i powrocie chęci do gry wróciła też moja chęć by ponownie dołączyć do grona najlepszych mordeczek (no może prócz bota sypkiego bez oporu ^^) a przede wszystkim wspomóc w zarządzaniu i ogarnianiu serwera. Jakim byłem Adminem to starzy wyjadacze być może pamiętają. Jaki będę? Czas pokaże jeśli dostanę drugą szansę Kontakt: SteamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Te-Tris/80.72.43.106:27027/ Edit: Ilość czasu jaki poświęcam na grę dziennie jest wprost proporcjonalny do chęci mordu i wynosi co najmniej wymagane minimum Edytowane 16 Września 2019 przez Te-Tris joolz, PYSKACZ i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 gt + wiek+ steam+ Na tak, pamietam jak gralem z tobą, bylem tez adminem dd2 , spoko gracz, mily, bezproblemowy. ARNOLD KOPYTO i Te-Tris dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 za tego bota jestem na duże nieeeee.... a tak na poważnie to coś tam zaczął grać więcej więc na pewno się przyda bo ogarnia te tematy. kultura jest doświadczenie jest jestem na TAK ( za tego bota masz kosę) No Pr0blem, ARNOLD KOPYTO i Te-Tris dodali reakcje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Cześć coś tam strzela Wiek + Gt spoko był adminem ogarnia jestem na tak Powodzenia Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSKACZ Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Jestem na tak -Kultura -staż na stanowisku admina -wiek Adminów nigdy nie za mało Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 (edytowane) Oczywiście na tak co tu argumentować, czas się znalazł, zima idzie- serwer pełny. Jestem za przywróceniem. Edytowane 17 Września 2019 przez PampasowieC Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 W tym podaniu to brak minusów, a same te Wasze plusy. Byłeś już tutaj adminem, masz teraz jak sam wspomniałeś chęci i czas, więc pomógłbyś pozostałym, jesteś znany, a to też się liczy. Dzieciakiem już nie jesteś, więc nic tylko dać drugą szansę. Powodzenia ? Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Ja też jestem na tak, sprawdzona postać. Nie ma co tu się rozpisywać, wie o co biega, ma doświadczenie i zna wszystkich. Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Wg mnie tak , każdemu czasami może się zdarzyć moment w życiu , że coś nie idzie tak jak mi rasz długą w TT no ale co poradzić ;D Jestem na TAK ! Te-Tris i joolz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Września 2019 Udostępnij Napisano 17 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Te-Tris dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi