elo elo 350 Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Siema, przychodzę z pomysłem drugiego opiekuna COD'a 400, dlaczego? Vixena nie było od 26 sierpnia ani na serwie, ani w działach, a postów do ogarnięcia jest strasznie dużo Podania, propozycje itd. Owy drugi opiekun by pomagał Vixie w działach. Co o tym sądzicie? @aquax Kempes #, CukierkowyMario, Gormit lowca kotow i 5 innych dodali reakcje 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Jestem za elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 tez jestem za elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Tak, przydałby się ktoś, kto zajmie się tym na poważnie, bo na razie to wszystko stoi w miejscu. Pozdro. elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Jestem za, przydałby się ktoś kto by mógł to ogarnąć, oczywiście musi to być ktoś, kto jest związany z serwerem przez dłuższy czas i do tego zna się trochę na tych sprawach Roy Keane, elo elo 350 i Kempes # dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Ponieważ Vixen zrezygnował, poczekajmy na wybór nowego opiekuna przez wyższych. Można zamknąć @RYBSON, @aureox, @Ripton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi