Czanx Napisano 14 Września 2019 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Twój nick podczas grania:Czanx 86 Godzina, data zdarzenia:19:35 Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP:zapomniałem jak się robi ssy kupe lat temu robiłem taki rzeczy teraz starość mnie męczy i nie pamiętam.Zrobiłem foto tel (nie smiać sie) PZDR Edytowane 14 Września 2019 przez Czanx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 14 Września 2019 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 To ma być zgłoszenie cheatera czy odwołanie od bana? Jak zgłoszenie to masz wzór: Nick cheat'era:Godzina, data zdarzenia:Mapa:Serwer:Link do demka:STEAM_ID/IP:Uzasadnienie: Napisz nowy temat z prawidłowo uzupełnionym wzorem w tym dziale https://multi-head.pl/forum/119-zgłoś-cheatera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Czas na poprawę tematu minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi