sNaFu Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Imię: Damian Nick: sNaFu Wiek: 21 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Miałem admina na paru serwerach (glownie AWP) a wiec wydaje mi sie ze wiem co i jak (tak skopiowalem z wczesniejszego podania ) Znajomość SM/10: 8-9/10 SteamID: STEAM_1:0:220345366 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198400956460 Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/sNaFu/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze: nie wiem okolo 2 miesiace Ile dziennie grasz na serwerze: czasem 2h czasem 5 min ( przewaznie w godzinach 11-17 lub 20-22 Dlaczego chcesz zostać adminem: przede wszystkim pomoc innym adminom/adminą (nwm jak to sie pisze haha) no i oczywiscie graczom aby umilic gre i by sie przyjemnie gralo oraz rozmawialo. PS. jesli juz zostane przyjety na stanowisko Admin, to nie wazne czy jestes graczem, adminem, opiekunem czy wlascicielem, zrobisz cos niezgodnego z regulaminem bede karał.... Pozdrawiam sNaFu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokerkozak Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 + wiek + doświadczenie + sm - czas Myślę że można bez problemu okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Raz już miałeś swoją szanse i większych problemów z Tobą nie było. Myślę, że zasługujesz na okres próbny. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi