Bartolinciu Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nick: Bartolinciu Wiek:14 lat Doświadczenie (w byciu adminem):żadne (ale musi być ten pierwszy raz) Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 (ale się nauczę) Staż w CS-sie: 6 misięcy Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty:Ponieważ rano jest dużo cziterów i nie ma admina, a ja często gram rano. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy o której mam do szkoły (4-7 godzin) Kontakt:skype, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na admina jest wymagany steam,fajnie by było gdybyś to wreszcie zapamiętał. Oprócz tego nie znam Cię.Nawet jak grałem rano to nie widziałem a jeśli grałeś wtedy co ja to cisza z twojej strony,0zgloszen na [email protected] moje nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Brak steama od razu Cię dyskalifikuję. Masz moje nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Variat Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Osobiście również Cię nie widziałem, co dziwne bo już większość znam. Brak steam. Póki co na nie. A co do podania to takie na kolanie napisane jak dla mnie. Gdzie link do GT ? Nie przygotowałeś się zbytnio do tego podania... Grasz rano ? Osobiście grałem do 4 rano, a wbiłem o 9 i jakoś cisza.. Ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na NIE BRAK STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi