uszaty! Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Cześć, Jestem Bartek, mam 15 lat, pochodzę z okolic Poznania. W kantera zacząłem grać chyba w 2010 i gram do teraz, tylko, że w grudniu 2013 zacząłem w CS:GO i zakończyłem tę "przygodę" kilka dni temu jak wprowadzili rewolwer, żenada po prostu jak dla mnie i całkiem inna gra, moja ranga to supreme. Wszystkie kosy jakie miałem to sprzedałem i zaczynam znów grać w 1.6! Zainspirował mnie szczerze mówiąc kumpel, u którego wczoraj grałem na Waszym serwie Interesuje się najbardziej piłką nożną, w którą gram od 2 klasy podstawówki i pewnie możecie się domyślić komu kibicuje, po moim pochodzeniu ( bez spiny ). Bardzo nie lubię komentarzy na temat wieku, bo moim zdaniem wiek to tylko liczba i potrafię udowodnić to, ze nie jestem bachorem. Oczywiście platforma steam, ale niestety kupuję nowe konto z 1.6, bo na aktualnym mam tylko globala. Do zobaczenia na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witaj, zapraszam na 4Fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Cześć Zapraszam na FFA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Cześć, zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi