Max Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @femarix zadajemy do wtorku (09.07). Następnie @femarix w środę (10.07) stworzy temat z odpowiedziami i nominuje kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 [P] traktujesz kapro jak własnego syna? [P] Jeżeli aquax by musiał oddać sieć, to dlaczego oddał by ją @LOLSON'owi a nie Tobie? [P] motywacja? a co to takiego? [P] dlaczego mnie uwielbiasz? [P] @SadoS to ziom? [P] Zatańczymy na zlocie? [P] Jak Pan Jezus powiedział? [P] Nie [P] Nie ... ? [P] którą kobite z muli chleba byś zabrał na randkę? [P] Dlaczego aż tak bardzo Ci zależy żeby pogadać z Bezzim? [P] Kim jest dla Ciebie parówa @VisTeR.' femarix dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) [P] Gdybyś kogoś nie lubił na sieci, to wykorzystał byś to, że to sieć Twojego brata i się pozbył tego kogoś w jakiś sposób? [P] Z Twoich wypowiedzi, można wywnioskować, że lubisz sobie pożartować... W życiu prywatnym też taki jesteś czy tylko na forum sobie kręcisz tzw. bekę? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Wybaczyłbyś dziewczynie zdradę? [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [P] Jak lubisz spędzać czas wolny? [P] Przyjedziesz do Gdyni i postawisz mi maca? ? Edytowane 3 Lipca 2019 przez Gunia femarix dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) [P] 3 gry, w które najbardziej lubisz grać. [P] CS:GO, 1.6 czy inny? ( jak inny to napisz jaki ) [P] Grałeś w Fortnite? xD [P] Dlaczego Fortnite to g**no? [P] Ulubione danie? [P] Możesz uratować 2 osoby z Multi-Head'a przed śmiertelnym wirusem. Kogo uratujesz? [P] Kebab czy Pizza? [P] PUBG czy H1Z1? [P] NiKo czy S1mple? [P] Ulubiona gra Battle Royale? [P] Fajnie się odpowiada? Ale to jeszcze nie koniec! [P] Ulubiony e-sportowy gracz? [P] Kto najlepszy z digla na scenie e-sportowej? [P] Najlepszy awp-er na scenie e-sportowej? [P] Kończymy? Pozdrawiam Antuś @femarix już się cieszy, że na te pytania musi odpowiedzieć Edytowane 9 Lipca 2019 przez asassin432 femarix dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 [P] Kiedy rewanżowy pojedynek z dzejkim? (Przypominam o wyniku 1:0 dla dzejkiego) femarix dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Lipca 2019 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 [P] Czemu jesteś pajacem? [P] Kiedy mam ci sprzedać listwę? [P] Dlaczego Ricardo to najpiękniejszy człowiek na świecie? [P] Nagrasz kiedyś życie jeża? [P] Co sądzisz o użytkowniku @B2K? [P] Co sądzisz o policjantach z MH? femarix dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 [P] jakie to uczucie dostac wp*****l od dzejkiego? senor i femarix dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2019 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 [P] Jak to jest być parówą? [P] Jak to jest kuźwić co najmniej 20 razy w ciągu dnia? [P] Musztarion czy Keczuparion? [P] Dlaczego tak nie lubisz / nienawidzisz mojej osoby? [P] Czy jest sens w ogóle coś zmieniać w swoim życiu? [P] Jak poradzić sobie z problemami psychicznymi bez wizyty u lekarza? [P] Czy powinienem być jeszcze na tej sieci? [P] Dlaczego nie lubisz mojego miodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 4 Lipca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 [P] Dlaczego jesteś taki? [P] Kiedy będziesz miał własnego @KAPPRO? [P] Dlaczego cykasz się @elo elo 350? [P] Jak to jest być mentorem 12stolatek? [P] Ile cm? [P] Dlaczego kuźwa a nie kurw*? PDW elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozdruś 600 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 [P]Czemu mam z 5 twoich kont w znajomych na fb? [P]Czy pozdrowisz rodzinkę @Freezu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 [P] DLACZEGO OD 14 ROKU ZYCIA NIENAWIDZISZ STRAZY MIEJSKIEJ? [P] KIEDY CHLANIE BYKU? [P] usiadz mi na lufie od czolga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Lipca 2019 Administrator Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 [P] Jak to jest być bratem POTĘŻNEGO właściciela i prezesa? [P] Czy będziesz spał z Visterem jak przyjedzie? [P] Kiedy ławeczka przyjdzie? [P] Czemu mi kradniesz białka?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi