cover Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Nick: Cover Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę,że posiadam duże doświadczenie w roli admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Bardzo długi żeby nie skłamać to z 9 lat pewnie Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ posiadam doświadczenie w roli admina grając ostatnio zauważyłem,że teraz są braki na serwerze mało adminów dużo odpałów oraz osób łamiących regulamin chciałbym wam pomóc w ogarnięciu serwera aby każdy wchodził z przyjemnością na nasz serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy ostatnio miałem dużo spraw na głowie ale sobie wszystko poukładałem będę się starał jak najwięcej poświęcać swój czas Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/cover/80.72.43.106:27022/ elo elo 350, Malutka i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Tak; Steam, Wiek, Doświadczenie, AMXX, Staż na serwie Jedyny - to GT ale to nadrobisz :p i kulturka Powodzenia cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Na nie -zero kultury (wyzywasz ludzi) -gt (bardzo słabe) +chęci Nie pozdrawiam. cover i A3ro dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Na tak Wie o co chodzi, nie da sobie wejść na głowe Powodzenia cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Oczywiście, że na TAK. Wszystko na plus, a tygodniówkę na spokojnie wyrobi. Wracaj do nas szybciutko. cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Jestem na tak, może aktualnie aktywność nie powala, ale na pewno nadrobi, miałem już przyjemność z nim współpracować i wiem, że nie da sobie wejść na głowę i na spokojnie sobie ze wszystkim radzi. Dodatkowo adminów jest mało więc powodzenia cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atsui Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Oczywiście na Tak Wiek + Steam + AMX + Komunikatywny + Dogaduje się z graczami + Staż na serwerze + Miał już tu admina, zna dobrze serwer ++ cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Tak powody podane wyżej. cover dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Czerwca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Gt do nadrobienia, zamykam na parę dni i jeżeli aktywność się nie zmieni to zapraszam do zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 25 Czerwca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi