Baba_Yaga Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Nick: Baba_YagaWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): to będzie mój drugi raz na tym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5Staż w CS-sie: 7,5 latSteam / NonSteam: NSDlaczego Ty: Często widze ludzi co nie przestrzegają regulaminu serwera bo na serwerze jest za mało adminów.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 hKontakt: ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Baba_Yaga/80.72.40.110:27027/ *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, Fogu, Zi3lony i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem na Tak +staż + byłeś adminem +amx Jesteś spoko Nie łamie regulaminu. Często zgłasza na u@. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Zielona 9412 *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, Fogu i Baba_Yaga dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Ten bot na admina? Jasne, że tak +GT +AMX +STAŻ +WIDOCZNY +/- te txt na które czasami wchodzisz xD *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, Baba_Yaga, Zi3lony i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
official_krzysiu Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 NA NIE -STEAM +STAŻ +AMX Fogu, *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*, Baba_Yaga i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fogu Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem zdecydowanie na tak +AMX +Staż +Wiek +Aktywność +GT Powodzenia !! Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Fogu Zi3lony i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Czerwca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Zi3lony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi