Cebulk4 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Data/czas zdarzenia: 17 czerwca ok 10.36 Nick Admina/Gracza Liruxik Dowód(Ss'y/Demko): Uzasadnienie: dostałem bana za niby haxy gdzie nigdy ich nie używałem jest to dlamnie śmieszne bo to pierwszy moj taki ban na jakim kolwiek serwerze na dodatek admin bo 1 akcji odrazu banuje nawet nie chcialo mu sie wchodzic na spekta co jest dla mnie jako admina na innej serwerowni nie do pomyślenia a serwer dla mnie wydawał się fajny prosze o wytoczenie konsekwencji wobec owego admina Świadkowie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Posłuchaj nie pisz skargi jak napisałeś wcześniej odwołanie od banahttps://multi-head.pl/topic/103534-prośba-o-unbana/?tab=comments#comment-560300, poczekaj na rozpiskę ze strony admina banującego i wtedy zobaczymy. Admin ma prawo Cię zbanować za haxy, ale jak nie rozpisze demka dostaje +1 do działu adminów. Do zamknięcia. @Bezzi @RYBSON Edytowane 17 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl WaRninG1 i Ancours dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi