Mlodaa z m4 Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Mlodaa z m4Wiek: W grudniu 20, 1999 rok Doświadczenie (w byciu adminem): Byłam tu adminką długi okres czasuZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10, wszystko oczywiście sobie przypomnę Staż w CS-sie: Dłuuugo, ciężko zliczyć z 10 będzie na pewnoSteam / NonSteam: Steam i Nonsteam, jak kto woli Dlaczego Ty: Już tu długo miałam przyjemność adminować więc pomyślałam by znów wrócić do 1.6 Minut nie ma, ale wszystko wyrobie w swoim czasie (Miałam wyjazd na krótkie wakacje), bez obaw. Weszłam dziś na serwer w momencie nieobecności wszystkich adminów, to co tam zastałam zmotywowało mnie do złożenia podania. Wyzywają sie wszyscy, możliwe nawet, że 2 osoby były odpalone. Nadużywające mikrofonu osoby też nie uprzyjemniały gry. Poza tym mam nadzieje, że uda mi się pomóc w przywróceniu aktywności i dążenia do świetności serwera jak to było kiedyś zanim zrezygnowałam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h to minimum a jak jest czas to oczywiście więcej (Łączę studia z pracą, dlatego w niektóre dni mam 0 min na gt )Kontakt: Steam, Forum, Fb, TsLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mlodaa z m4/91.224.117.52:27140/ Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Mlodaa z m4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Jestem na. Tak + steam + amx + doświadczenie w byciu adminem + często widuje ta osobę na serwerze Powodzenia! ? Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuCraft!! Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Oczywiście, że tak ;D + Steam +Amxx +Doświadczenie Super, że wracasz, powodzonka Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Na tak często jest wiek steam doswiadzczenie Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Jestem na tak z powodów takim że cie znam i wiem że będziesz jesteś doświadczona więc jestem jak najbardziej tak. Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Czerwca 2019 Administrator Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Zapraszam na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Czerwca 2019 Administrator Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi