Never ever banned Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Twój nick podczas gry:Never Ever Banned Godzina, data zdarzenia: koło 16:40 dzisiaj (tak myśle) Mapa:nie patrzyłem STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:2882488 Uzasadnienie: zostałem dziś zbanowany przez konsolę ponieważ grałem na innym koncie na tym serwerze ponieważ mój brat grał wtedy na tym steamie więc wziąłem inne konto steam i grałem na tym samym serwerze i myślę że to przez to dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 (edytowane) Konsola banuję czasem bez powodu, więc teraz dam Ci UB, następnie jak dostaniesz 2 takiego bana nie będzie UB. EDIT: Posłuchaj, gdy dałem Ci UB, to dostałeś potem 2 nowe bany od konsoli, czyli niestety bez UB. Admin ma zmienne ip. Pokryło się z http://mhpoch.hekko24.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=31.0.127.177&advType=ip Ip zmienione, poleciało UB Edytowane 29 Maja 2019 przez Kyou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl WaRninG1 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi