WaRninG1 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 (edytowane) Imię:MateuszNick:WaRninG !?Wiek:16Doświadczenie na Stanowisku Admin:Duże, ponieważ mam 2x admina na tym forum.Znajomość SM/10:8/10SteamID:STEAM_0:0:457966692Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/ggdhdh/Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/WaRninG !%3F/145.239.237.109:27165/Od kiedy grasz na serwerze:Niestety tylko od 8 dni, lecz moje GT jest zadawalające Ile dziennie grasz na serwerze:2-3h zależy, czy jest to weekend, czy dzień w tygodniu.Dlaczego chcesz zostać adminem:Ludzi którzy umyślnie przeszkadzają w czystej i milej grze jest coraz więcej, a nie zawsze jest admin. Pomimo niedawnego dołączenia na serwer bardzo dużo czasu spędzam grając i pomagając nowym graczom na serwerze, także jestem spokojny i opanowany, bardzo szybko się uczę, lubię poznawać nowe osoby. Myślę również że przydadzą się dodatkowe ręce do pracy. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never ever banned Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wiek +/- doświadczenie: + sm: + gt: +/- masz tylko 20 godzin ale myślę że aktywnością nadrabiasz powód: + jestem na TAK WaRninG1 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Mógłbym wypowiedzieć się bardziej, gdybym miał czas. Wszystko jest okej oprócz kultury. Popraw słownictwo a będę stanowczo na tak. WaRninG1 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 wiek +/- doświadczenie: + sm: + gt: +/- i jeszcze mało graczy może cb znać to minus powód: + ale jestem na TAk WaRninG1 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Długo rozważałem, co z Tobą zrobić i stwierdziłem, że sprawdzę jak wygląda Twoja aktywność na 2 serwerach, gdzie również pełnisz rolę admina. 30 minut na mirage i 30 minut na arenach w ciągu tygodnia, gdzie wymagane jest 7. Popraw aktywność na obecnych rangach, bo na ten moment wygląda bardzo kiepsko. Pokaż, że Ci zależy popraw aktywność i zapraszam za tydzień ponownie. Na ten moment odrzucam. WaRninG1 i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi