WaRninG1 Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @Bene zadajemy do poniedziałku. Następnie @Bene we wtorek stworzy temat z odpowiedziami i nominuje kolejną osobę. Ps. Przepraszam, że nie dałem w niedziele, lecz nie mogłem, oraz chciałem dać pytania, po odpowiedziach @Malutka Edytowane 28 Maja 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Maja 2019 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Czemu jesteś stulejarzem? . . . Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never Praised Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Jak to jest być technikiem tsa? [P] Jak znalazłeś tak dobrą pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Masz to autko na ten zlot? [P] Czy muzyczna plejlista do najlepszego wesołego car'a w góry jest już gotowa? . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 [P] Ile masz lat? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Czy trollowanie czatu to Twoja pasja? [P] Kogo chcesz pozdrowić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 @Bene proszę o stworzenie tematu z odpowiedziami do jutra. Przypominam o nominacji kolejnego uczestnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi