fnx Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witam wszystkich! Mam na imię Konrad, 16 wiosen jest już za mną. Pochodzę z małej miejscowości oddalonej o ponad 20km od Olsztyna. W CS'a gram od dobrych prawie 7 lat, więc doświadczenie jest. Niestety ostatnio zaniedbałem tą piękną grę i nie grałem kilka miesięcy. Teraz może czym się interesuje, no trochę tego będzie, ale prawie wszystkie te rzeczy staram się wykonywać, próbować. Taka pasja, inne życie to "Street Workout"- Uliczny trening. Ćwiczy się na wszystkich możliwych rzeczach i nie jest do tego potrzebna sztanga czy hantle jak na siłowni - to całkiem inna rzecz. Daje to charakteru, odprężam się wtedy. Buduje się niezwykła tkanka mięśniowa, która pomaga nam wykonywać akrobacje takie jak flagi, pompki na jednej ręce i wszystko co można zrobić na drążku czy bez niego. Interesuję się piłką nożną - gram od najmłodszych lat, aktualnie gram w mały klubie, myślę, że kiedyś będę gdzieś dalej. Chodzę do liceum mundurowego - poszedłbym do sportowego, niestety był jeden mały problem... Interesuję się także muzyką - reggae oraz hip - hop. Możecie Mnie spotkać na DD2 + DM :3 5 i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 czesc witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Cześć, zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Hello :search: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi