elo elo 350 Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 (edytowane) Eloszka! Mam fajną propozycję nowej kozackiej (moim zdaniem) klasy: Łucznik albo Kusznik, do wyboru Broń podstawowa: Łuk/Kusza to już zależy jaka klasa to będzie, Broń boczna: Jakaś mp5 +5/10 dmg, // 1/3 HE Umiejętności: 1/1 z łuku/kuszy, 2 skoki, 1/1/2 z kosy. Modele łuku i kuszy są, bo kusza jest razem z bełtami na 500k, a łuk ma S.T.A.L.K.E.R na COD 200. Staty do ustalenia, a jak coś mi się przypomni to edytuję temat :p Pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2019 przez elo elo 350 A3ro dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Jestem jak najbardziej na tak. Chętnie bym pograł tą klasą :d Salvador dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Maja 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Na chwilę obecną odpada , jeżeli technik który robi nam inny serwer będzie chętny na dalszą współpracę to będziemy myśleć nad czymś nowym. elo elo 350 i A3ro dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Maja 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi