asassin432 Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Około godziny 15:20 mój ranking na serwerze z jakiegoś powodu został zresetowany a byłem na 22 pozycji a teraz jestem 674. Moje punkty zostały zresetowane ale innych graczy nie. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mozliwe, ze twoje statystyki zostana wczytane po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Właśnie siedze już około 20-stu minut i nic. Ale jak nie da się nic zrobić to trudno :/. Arcanos mógłbyś przyjrzeć się mojemu podaniu na admina 3 maps go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Posłuchaj nie denerwuj się, wszystkie statystyki, skiny itp. wrócą, tak samo jest na only mirage, po 20-25 minutach wszystko się wczyta. A jak nie zrestartuj cs(pomoże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Właśnie najgorsze to, że nawet jak cs'a restartuje to i tak w rankingu jestem daleko i wszystkie statystyki w ranku liczone od nowa. Skiny mam itd. nie zmieniły się , ale jest smutno bo troche do top 20 się trzebabyło dobijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 2 godziny temu, WaRninG1 napisał: Posłuchaj nie denerwuj się, wszystkie statystyki, skiny itp. wrócą, tak samo jest na only mirage, po 20-25 minutach wszystko się wczyta. A jak nie zrestartuj cs(pomoże). Niestety nic nie pomaga... Trzeba się pogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Dziś zaktualizuje rank. Problem powinien znikną i niegdy więcej nie wystąpić. Niestety, ale nie zwróci to Twoich punktów. asassin432 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 3 godziny temu, Arcanos napisał: Dziś zaktualizuje rank. Problem powinien znikną i niegdy więcej nie wystąpić. Niestety, ale nie zwróci to Twoich punktów. No cóż jak nic się nie zrobi to nic. Ale dzieki i tak za info. A @Arcanos ile wy jako opiekunowie macie czasu na zaakceptowanie podania na admina , bo dałem podanie 2 dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Pisz takie rzeczy mu na priv bo robi się zbędny spam! asassin432 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi