xN4rkotykk Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Witam, przychodzę ze sprawa która ma miejsce na serwerze COD 400. Chciałbym się wypowiedzieć na temat klasy "Skrytobójca" jest to jedna z najgorszych klas premium, różnicą miedzy wcześniejszą jej klasa a teraz jest ogromna... Wiec chciałbym zaproponować zbustowanie danej klasy w następujący sposób. - Dmg od Int albo zwiekszyc mu 15-20 DMG - Działanie Tytanek na dana klasę - z góry to tyle najbardziej przydaliby się stary skryto który znikał od danej ilości hp Nonagilion dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 (edytowane) DMG od inty to może lekka przesada, ale +10 do mp5 jak najbardziej. Moim zdaniem obecna niewidka jest w miarę spoko, ale to moje zdanie Zapomniałem dodać, że jeśli chcesz mieć dmg od inty + tytki, to licz się z tym, że od razu będzie post o znerfienie klasy Pzdr Edytowane 6 Maja 2019 przez elo elo 350 Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Dmg od inty napewno na nie, dobrze pamiętam po ile nodi potrafił starym skrytobójcą który z tytanami nawet po 100 bił. Można by mu dodać z 10 dmg. A co do niewidki mogła by powrócić ta dawna Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 (edytowane) stary scryto faktycznie bił koło 100 dmg z dobrym perkiem i full int , zresztą podobie jak amadeusz po 80 90 . Był znowu płacz , że za mocny , więc zostaje jak jest . Ewentualnie podnieś dmg z mp5 5 , 10 dmg. Edytowane 6 Maja 2019 przez Nodi A3ro i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xN4rkotykk Napisano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Okey, jestem za ale tak moze z 12 DMG i dac stary system z niewidzialnoscia?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koNraDM4 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Już kiedyś była premka, która dmg zależne miała od int i nie było to dobre, teraz ludzie narzekają na assasynów, a nie pamiętają co było przed nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) @LOLSON zobaczysz ten i inne tematy z tego działu jak opiekuna nie ma? @SadoS zobaczysz? Edytowane 9 Maja 2019 przez A3ro Salvador dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Zajmie się tym ktoś? @SadoS A3ro i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 16 Czerwca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Sprawdzałem tą klasę i przyjemnie się grało nie zauważyłem, że jest słabsza od innych premek. Wiadomo, że każda klasa ma problem z zabiciem innej z większym lvl ale to normalne. Klasa zostaje taka jaka jest. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 16 Czerwca 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi