gokusa513 Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Nick: Gokusa_LOD2 Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata na diablo modzie, 1 rok na cod modzie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Staram się rzetelnie wypełniać obowiązki, spokojny, próbuję załagodzić konflikty, miałem już tu Admina ale z powodu pracy nie miałem czasu na serwer. Teraz już jest więcej pracowników i mam dużo wolnego czasu który z chęcią bym poświęcił na wsparcie COD 200. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 h Kontakt: GG - 11890269 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Gokusa_LOD2/80.72.40.110:27008/ Gustaw dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 21 Kwietnia 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Byłeś tu adminem i sprawdzałeś się dobrze jednak miałeś zbyt długą przerwę. Popraw gt przynajmniej na tą godzinkę dziennie i napisz podanie za 14 dni. D.a.r.k.n.e.s.s dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 21 Kwietnia 2019 Weteran MH Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi