Noth1ng Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Twój nick podczas gry: Noth1ng Godzina, data zdarzenia: 15.04.2019 ok. godziny 15-17 Mapa: Podajże , że to była mapa de_mirage STEAM_ID / IP: 37.47.234.72 Uzasadnienie: Gram sobie na serwerze 3maps pod czas mojej rozgrywki aktualny był błąd serwera tzn. dostnępne były wszystkie komendy ; noclip , god , r_drawothermodels 1 i wiele więcej , wszystko było włączone, Admin będący wtedy na serwerze po 1 nie poinformował mnie , że będzie banował po 2 powód mojego bana nie jest wgl zgodny ponieważ proszę sobie sprawdzić demka z moich gier na waszym serwerze . Nie uzywałem wspomagaczy a za użycie błędu serwera otrzymałem bana bez upomnienia oraz ostrzeżenia z powodem ,że cheatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) @cesc999 dowody na winę gracza. 24h. Edit. Brak dowodów na winę gracza - UB. @Arcanos Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Squb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi