Yuri_Boyka Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Imię: Jakub Nick: Yuri Boyka Wiek: 17 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Przeciętne Znajomość SM/10: 4 SteamID: STEAM_1:0:161729413 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198283724554 Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/Yuri Boyka/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze: od dwóch miesięcy Ile dziennie grasz na serwerze: trzy godziny Dlaczego chcesz zostać adminem: chcę się sprawdzić Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Yuri_Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 doświadczenie z adminem +/- znajoomość z sm -/- GT +3 powód zostania adminem Lepszy może być jak dla mnie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Popraw link do gt @Yuri_Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri_Boyka Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 poprawiłem gt @Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxZenioxX Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 +Wiek +/-sm + Bardzo dobry czas gry + Takie średnie uzasadnienie Ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 +Wiek +GT, grasz chyba dłużej ode mnie bo widziałem cię w grudniu 2k18 -SM -Słabe rozwinięcie dlaczego chcesz być adminem +Dzienny czas gry To że nie miałeś żadnego mute ani bana to duuuży + Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeMoNeR Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 wiek+ +/-sm nauczy się +dobry czas gry -marte wytłumaczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVYY Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 + Wiek +/- SM +/- Doświadczenie Jestem na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi