yrjan Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Imię:Wiktoria Nick: ✯Liruxik Wiek: 15 Doświadczenie na Stanowisku Admin: BRAK Znajomość SM/10: 9 SteamID: STEAM_1:0:438125616 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/areYouTiredOfME/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/✯Yrjan[̲̅7]/145.239.237.109:27165/ (yrjan to wcześniejszy nick) oraz https://www.gametracker.com/player/✯Liruxik/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze: Od stycznia 2019 Ile dziennie grasz na serwerze: 1-3h Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ irytuje mnie każdy jeden człowiek wchodzący na serwer wraz ze swoimi wspomagaczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) stanowisko admina -1 gt +1 Dziennie 2godz minimum to bęndzię git Jak dla mnie na TAK ale musi wchodzić 2 godz dziennie Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez CiasnyWiesiek22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) +/- Wiek. - Doświadczenie. + GT. - Słaby powód do zostania adminem. + Czas gry. +SM. + : 4. - : 3. Jestem na tak. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez pasza bajceps xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxZenioxX Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wiek ok doświadczenie na minus ale się gdzieś trzeba nauczyć więc czemu nie z nami ? dobry czas gry, długo grasz i jesteś aktywna więc duży plus. Jesteś lubianą osobą na serwerze i w miarę spokojną kolejny plus. SM znasz więc powinnaś sobie poradzić z naszą pomocą. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVYY Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 +/- Wiek +SM - Doświadczenie Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeMoNeR Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 +wiek -doświadczenie +sm +/-wytłumaczenie średnie Ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrPrezes Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Jestem na tak : +wiek +sm +miła +aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi